Preminuo simpatični deda Zoran koji je preko noći postao popularan na Instagramu

Preminuo je Zoran Stanković, simpatični deda iz Srbije koji je 2019. godine postao popularan na društvenoj mreži Instagram.

Život

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

15:34

Preminuo simpatični deda Zoran koji je preko noći postao popularan na Instagramu
Foto: Shutterstock/hafizi

"Poslije duge borbe s melanomom, 29.7. preminuo je Zoran Stanković. Hvala vam svima što ste njegove zadnje dve godine života učinili posebnim i što ste bili uz njega. Počivaj u miru dragi tata", objavila je njegova ćerka u priči na Instagramu.
Podsetimo, Zoran iz srpskog Kraljeva preko noći je postao popularan na Instagramu, gde je u samo nekoliko dana od 105 pratilaca došao do 30.000 objavljujući "selfije" iz svojeg rodnog grada.

"Tokom slikanja nisam ni razmišljao da će to nekome biti interesantno i da će to uopšte neko da prati, tako da su samim tim i moje slike objavljene bez razmišljanja o tome", priznao je za medije dodajući da ga je nagla popularnost zbog toga iznenadila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: