Emina Jahović pružila podršku mladima VIDEO

Vakcinacija je jedini način da se vratimo normalnom životu. Samo vakcinacijom možemo da se vratimo putovanjima, druženjima, izlascima, koncertima,... pre svega mladi ljudi, kojima druženja možda i najviše nedostaju.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2021.

10:28

Emina Jahović pružila podršku mladima VIDEO
Foto: Printscreen/Prva TV

Međutim, odziv mladih ljudi za vakcinaciju nažalost nije dovoljno veliki - i pored poziva i apela da se vakcinišu, i da tako pokažu odgovornost prema sebi i prema svojim roditeljima i najbližima.

Do sada je u Srbiji vakinisano samo 14,77% mladih od 18 do 25 godina, a 16,87% mladih od 18 do 30 godina. Brojke pokazuju da to nije dovoljno za siguran povratak normalnom životu i starim navikama.

Zato će i veliki broj javnih ličnosti u narednih mesec dana, u kratkim video-porukama na nalogu Kancelarije za IT i eUpravu na Instagramu, pozivati pre svega mlade ljude da se odazovu pozivu i da se vakcinišu. Želimo da i na ovaj način apelujemo na mlade da se vakcinišu, i da pokažu odgovornost prema sebi i najbližima.

Poziv i apel mladima za vakcinaciju poslala je i regionalna muzička zvezda Emina Jahović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: