Kako se glumac Mark Volberg drastično ugojio za filmsku ulogu? FOTO/VIDEO

Poznati holivudski glumac Mark Volberg nedavno je gostovao u emisiji "The Tonight Show" kod Džimija Falona, te je tom prilikom otkrio kako je izgledao proces debljanja za ulogu, opisujući kompletno iskustvo kao "veoma težak zadatak".

Život

Izvor: klix.ba

Utorak, 20.07.2021.

20:54

Kako se glumac Mark Volberg drastično ugojio za filmsku ulogu? FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Ovaj 50-godišnji glumac morao je da se udeblja zbog uloge u filmu "Father Stu", zbog čega je dnevno u organizam unosio minimalno 11.000 kalorija.

"Prve dve nedelje dijete sam konzumirao oko 7.000 kalorija dnevno, a druge dve sedmice oko 11.000 kalorija dnevno. Nije bilo nimalo zabavno. To je veoma težak zadatak. Gubljenje kilograma je drugačije - smanjite unos hrane i redovno vežbajte. Ali ovo... Čak i kad ste siti, morate nastaviti da jedete. Primera radi, jeo sam svaka tri sata kako bih se udebljao", rekao je glumac.

Dodao je kako je starijim ljudima mnogo teže da dobiju i da izgube kilograme, navodeći metabolizam kao glavnu prepreku: "Ali snimanje ovog filma sam čekao šest godina. Dobili smo samo 30 dana da ga snimimo, morao sam da se potrudim kako bi sve prošlo prema planu".
Njegov lični kuvar Lavrens Duran je početkom jula otkrio kako su tačno izgledali glumčevi obroci:

"Rano ujutro, oko 4, 5 sati bi pojeo četiri jaja i to pre doručka. Zatim, odlazi u teretanu gde trenira sat vremena. Nakon treninga, morao je da pojede osam jaja, šest komada slanine, šolju riže, dve kašike maslinovog ulja i proteinski šejk. Tri sata kasnije jede teletinu i još jednu šolju riže. Za tri sata ponovo jede pola prženog pileta i još jednu šolju riže. Nakon toga je jeo svinjske kotlete, losos i još riže. Dan bi zaključio velikim obrokom koji se sastojao od odreska, ribe, morskih plodova i povrća", ispričao je Duran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: