"Nadureni" Pirs Morgan neće se izviniti "princezi Pinokio"

Pirs Morgan još jednom je izjavio da se neće izviniti Megan Markl zbog komentara koje je imao o njoj nakon što su ga obožavaoci preklinjali da prestane da se duri.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

09:48

Foto: Profimedia

Jedan obožavalac pitao ga je Tviteru da li bi se izvinio zbog svojih komentara o Megan u emisiji "Good Morning Britain", uključujući i to da nije verovao da joj je uskraćena podrška za mentalno zdravlje, kako bi mogao da se vrati emisiji.

"Cmizdravac", "beskičmenjak"

Nakon što je Pirs priznao da mu nedostaju gledaoci, obožavatelj je napisao: "Da, Pirs prestanite da se durite, recite da vam je žao i vratite se i ponovo učinite GMB velikim."

Pirs Morgan se ipak pokajao

"Radije bih ceo život jeo veganske kiflice od kobasica, nego da se izvinjavam jer ne verujem princezi Pinokio", odgovorio je Pirs. Svojevremeno je povodom "intervjua decenije" koji je Opra obavila sa princom Harijem i Megan Markl naveo da je užasno uznemiren.

Pirs Morgan je konačno ućutao

"Ovo je dvosatno smeće naše kraljevske porodice, monarhije i svega na čemu je naša kraljica toliko radila i sve je to učinjeno dok princ Filip leži u bolnici. Oni žele da unište sve. U osnovi govore da je naša kraljevska porodica gomila belih nadmoćnika", rekao je Pirs svojevremeno.

Podsetimo, Pirs Morgan je nakon Oprinog intervjua rekao da "ne bi verovao Megan Markl ni da mu čita vremensku prognozu". Nakon toga je rekao da ne veruje da je dvor pun rasista, kao i da ne veruje da je vojvotkinji od Saseksa uskraćena pomoć kada se žalila na svoje mentalno zdravlje. To je dovelo do toga da je usred žustre rasprave u njegovoj emisiji Pirs ljutito napustio uživo-program, te je prestao od tada da bude voditelj popularne jutarnje emisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: