Ko je slavni autor zadužen za pisanje Harijevog romana?

Britanski princ Hari, odlučio je da napiše memoare, u kojima će opisati svoje uspone i padove. Međutim, postavlja se pitanje, ko će mu pomoći pri pisanju dela?

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

17:09

Ko je slavni autor zadužen za pisanje Harijevog romana?
Foto: Shutterstock/Bart Lenoir

Njegova knjiga prvenac biće objavjena od strane izdavača "Penguin Random House" i to nešto kasnije u 2022. godini.

Ova izdavačka kuća naglasila je da će knjiga predstavljati celokupni život princa Harija, odnosno, iskustva, gubitke i životne lekcije koje su mu pomogli da oformi svoju ličnost i postane ono što je on danas.

Takođe, oni navode da će u ovom delu biti ispričano njegovo detinjstvo, iskustvo iz vojske, kao i brak sa bivšom američkom glumicom, sada već vojvotkinjom, Megan Markl.

Radnja dela, pored njegovog žiotnog iskustva, biće usmerena i na njegovu prošlogodošnju odluku da istupi sa kraljevske dužnosti, pa će, samim tim, čitaoci dobiti jasnu sliku o razlozima i uzrocima koji su doveli do ove odluke koja je uzdrmala celo britansko kraljevstvo.

Ko će pomoći Hariju oko pisanja memoara?

Već je medijima poznato da će pomoć pri pisanju memoara, princ Hari dobiti od JR Moehringer, poznatog američkog pisca, novinara i dobitnika Pulicerove nagrade za svoje novinske članke.

Ovaj autor je prethodno profilisao mnoga imena, uključujući i bivšu američku tenisku zvezdu Andrea Agasia.

Spekuliše se da je američki pisac JR Moehringer izabran za Harijev projekat preko zajedničkog prijatelja - Džordža Klunija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: