Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće veverice

Glumac Nikolas Kejdž na premijeri novog filma "Svinja" otkrio je zanimljive detalje o svojoj ljubavnoj priči sa svojom trideset godina mlađom suprugom Rikom Šibatom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 15.07.2021.

13:03

Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće veverice
Foto: Profimedia

Kejdž se oženio prošlog februara u Las Vegasu, a bio je siguran da je Šibata "ona prava" kada je, kako kaže, saznao za njene neobične kućne ljubimce.

Posle 4 dana u braku: "Bio sam previše pijan, hoću razvod"

"Upoznali smo se u Japanu i bio sam zadivljen njome. Imali smo mnogo toga zajedničkog. I ona voli životinje, pa sam je pitao da li ima nekog kućnog ljubimca, na šta je ona odgovorila: 'Da, imam leteće veverice'. Imala je dva slatka glodara...", ispričao je Kejdž i dodao da je tada pomislio: "To je to. Ovo bi moglo da uspe".

Inače, par je u utorak na crvenom tepihu prvi put fotografisan zajedno u javnosti od njihovog venčanja, a glumac kaže da je zbog toga "prilično uzbuđen".

Govoreći o svojoj karijeri, Kejdž je istakao da sebe i dalje smatra "studentom glume", dodajući da ima još mnogo toga što bi voleo da uradi u narednim godinama.

Svinja, tartufi i Nikolas Kejdž VIDEO

"Ne mislim to u smislu nasleđa, već šta dalje?", pita se Kejdž, a sigurno je da neće biti u ulozi Džoa Egzotika. Iako je trebalo da glumi zvezdu "kralja tigrova", Amazon je odlučio da odloži snimanje tog projekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: