"Balavac"; "Neka plače u kravatu": Porodica uznemirena zbog napada na princa Džordža

Snimak koji prikazuje princa Džordža kako se na stadionu Vembli, u nedelju, raduje nakon gola koji je fudbaler engleske reprezentacije postigao na početku meča protiv Italije, postao je viralan.

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.07.2021.

11:32

Foto:EPA/ Frank Augstein / POOL

Međutim, osim lepih reakcija, ovaj snimak je na društvenim mrežama izazvao i brojne zlurade komentare na račun budućeg engleskog kralja.

Naime, sedmogodišnjaka su ismevali jer je nosio odelo na fudbalskoj utakmici, dok su škotski navijači Džordža nazvali "balavcem" i poručili mu da nakon poraza Engleske "zaplače u kravatu". Kraljevski stručnjak Robert Džobson, rekao je za televizijsku emisiju "Sunrise" u Australiji da će Kate i Viilijam nakon ove zloupotrebe verovatno odlučiti da svog sedmogodišnjeg sina drže dalje od očiju javnosti.

Reakcija princa Džordža na poraz Engleske postala hit na internetu

"Neki su ga kritikovali što toga što je obukao košulju i kravatu poput svog oca, što je veoma grubo", rekao je Džobson i dodao da je kraljevski par itekako svestan da bi Džordža trebalo više zaštititi zbog prevelike pažnje javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: