Bil Kozbi želi staru slavu, poručuju mu: "Nisi dobrodošao"

Prošlo je tek desetak dana otkad je bivši američki glumac i komičar Bil Kozbi oslobođen svih optužbi. Na iznenađenje mnogih, njegov zastupnik Andru Vajat izjavio je za Los Anđeles Tajms da Kozbi ozbiljno razmišlja da opet počne sa svojim nastupima.

Život

Izvor: B92

Utorak, 13.07.2021.

08:58

Bil Kozbi želi staru slavu, poručuju mu:
Foto: Profimedia

Zapravo, planovi su mu vrlo ambiciozni, jer želi da održi povratničku turneju u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD-u. Nastupe koje bi Kozbi imao, Vajat opisuje kao povratak starom načinu pripovedanja priče, dakle "vintage" komediji.

Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala "Nije kriv"

Njegov zastupnik kaže da je Kozbi "pun života i snage", ali i da je snažniji nego što je ikada bio.

"Što se tiče njegovog fizičkog stanja, odlično je. Psihički je takođe sjajno. Osećaj za šou i humor, sve je isto", rekao je Vajat i dodao kako će Kozbijevi nastupi biti posvećeni njegovom životu, a baviće se čak i temom ljudskih prava.

Kako kaže, to će biti njegov način da doprinese unepređenju krivičnog prava i reformi zatvorskog sistema.

"Razočaravajuće"

Pisac Frederik Vilijams već piše knjigu u kojoj će Kozbi i Vajat izneti sudska i zatvorska iskustva.

Podsetimo, nakon svih ispovesti žena, koje i dan danas tvrde, da ih je Kozbi seksualno zlostavljao, Vrhovni sud Pensilvanije ukinuo je osuđujuću presudu zbog proceduralne greške.

Ovog američkog glumca tužile su 33 žene koje su javno izjavile da su žrtve njegovog zlostavljanja. Advokatica za ženska prava koja ih zastupa, Gloria Alred, obećala je da će protiv Kozbija pokrenuti građansku parnicu.

Međutim, vlasnike noćnih klubova, bio Kozbi kriv ili ne, niko ne može da ubedi da ovaj komičar dobije svoj prvi angažman nakon zatvora, a neki su već otvoreno rekli da u njihovim lokalima nije dobrodošao.

Shodno ovome, Kozbiju je zabranjen ulaz u legendarni njujorški stend-up klub. Vlasnik "Komedi Selara" u Grinvič Vilidžu, Noam Dvorman neće dopustiti osramoćenom komičaru nastupe, piše "The Post on Sunday".

Medijima je dao saopštenje da neće angažovati Kozbija, jer njihova publika to ne bi podržala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: