Kejt Midlton poslala poruku? "Možda je samo zaboleo poraz" FOTO

Nakon što su kamere zabeležile momenat kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uhvatila za stomak posle poraza engleske fudbalske reprezentacije u finalu Evropskog prvenstva, obožavaoci kraljevske porodice ne prestaju da komentarišu da li je Kejt trudna.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.07.2021.

12:08

Kejt Midlton poslala poruku?
Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN

Navijači širom sveta sa uzbuđenjem su u nedelju gledali finalnu utakmicu u kojoj je Italija pobedila posle izvođenje penala, a među razočaranim britanskim navijačima bio je i kraljevski par.

Reakcija princa Džordža na poraz Engleske postala hit na internetu

Naime, princ Vilijam, vojvotkinja Kejt, i njihov sin Džordž pratili su meč iz VIP lože na stationu Vembli, gde je obožavaocima i zapala za oko sledeća scena - nakon sudijinog poslednjeg zvižduka, vojvotkinja je desnu ruku prislonila na stomak, i u tom položaju ju je držala neko vreme.

Dovoljno da se na društvenoj mreži Tviter povede rasprava o tome da li je vojvotkinja u drugom stanju ili se samo loše osećala zbog poraza Engleske.
Pojedini su komentarisali kako je ovo njena "trudnička poza", jer je vojvotkinja i u prethodnim trudnoćama imala naviku da često mazi stomak.

Kraljevski par već ima troje dece. Princ Džordž rođen je 2013. godine, princeza Šarlot dve godine kasnije, a 2018. godine Kejt je rodila Luisa.

Vojvotkinja nikada nije skrivala činjenicu da "želi četvrto dete", izjavio je nedavno kraljevski stručnjak Dankan Larkomb, kako pišu britanski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: