Nađen vozač koji je pregazio psa Ane Mihajlovski: Biće pokrenut postupak

Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je saopštenje da su uspeli da identifikuju vozača koji je navodno na pešačkom prelazu pregazio pudlu voditeljke Ane Mihajlovski.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.07.2021.

12:07

Nađen vozač koji je pregazio psa Ane Mihajlovski: Biće pokrenut postupak
Foto: Printscreen/TV Prva

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, efikasnim radom identifikovali su 57-godišnjeg vozača automobila opel astra, koji je 30. juna uveče na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu udario psa, kojeg je na povocu vodilo maloletno lice", navodi se u saopštenju.

Navodi se da će protiv vozača biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Podsetimo, vozač automobila na pešačkom prelazu pregazio je pudlu koju su ćerke Ane Mihajlovski izvele u šetnju na povocu. Vozač je pobegao s mesta udesa.

Ana Mihajlovski i njene ćerke u šoku: Bahati vozač im ubio pudlu, policajac: "Pas je objekat"

Ana Mihajlovski je rekla juče da su devojčice od 15 i 12 godina izašle kao i svakog dana da prošetaju psa. Prema njenim rečima, incident se dogodio u Karađorđevoj ulici u Zemunu.

MUP je naveo da je u pitanju vozač automobila marke "opel astra", dok je juče, moguće greškom Mihajlovske ili medija, preneta izjava da je u pitanju "dačija sandero".

"Na pešačkom prelazu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku", ispričala je Ana Mihajlovski juče, dodavši da je pas bio na povocu, metar ili metar i po udaljen od devojčica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: