Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala "Nije kriv"

Nakon što je juče pušten iz zatvora u Pensilvaniji, jer mu je Vrhovni sud ukinuo presudu za seksualno nasilje, američki glumac i komičar Bil Kozbi (83) viđen je prvi put u javnosti - i to nasmejan.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.07.2021.

12:09

Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala
Foto: Profimedia

Kozbi se, nakon dve godine provedene u zatvoru, prvi put pojavio ispred svoje kuće u Filadelfiji, sa advokaticom Dženifer Bondžin.

Na fotografijama Kozbi je nasmejan, a advokatica samouverena, sa tetovažom na desnoj ruci na kojoj piše "Nije kriv", u znak podrške klijentu.

Glumac je odslužio samo dve, od tri do deset godina zatvora, na koliko je prvobitno osuđen, nakon što je proglašen krivim za drogiranje i maltretiranje bivše košarkašice Andree Konstand.
Foto: Profimedia
Nakon oslobađajuće presude, Kozbi je juče sa osmehom na licu stigao u svoj dom u Filadelfiji, u pratnji policije. Odmah po izlasku iz automobila podigao je ruku pred kamerama u znak pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: