Danijela Štajnfeld napravila "Prajd žurku" na terasi u Njujorku

Glumica Danijela Štajnfeld napravila je žurku na svojoj terasi na Menhetnu kako bi podržala "Prajd dan" i ljude koji se zbog svoje seksualne diskriminacije bore sa osudom okoline.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.06.2021.

08:05

Danijela Štajnfeld napravila
Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo

Štajnfeld, koja je nedavno optužila kolegu Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine, postavila je na svom Instagramu fotografiju sa zabave kojoj je, kako pišu njujorški mediji, prisustvovalo oko 500 ljudi.

Glumica je napisala "Srećan Prajd".
Takođe, podelila je i video snimak sa 23. sprata zgrade u kojoj živi, koji prikazuje delić atmosfere sa balkona gde nekoliko dj-eve bilo zaduženo za muziku.

Štajnfeld je u opisu objave napisala:

"Da nikada ne zaboravimo koliko je ljudi izgubilo živote zbog polne i seksualne orijentacije. Ne zaboravimo na neumornu borbu ovih heroja koji su se izborili za to da mi danas budemo slobodni".

"Dušo, kaži ko te silovao, verujemo ti"; "Kada sam izgovorila Lečićevo ime - muk"
Podsetimo, Danijela Štajnfeld je na prošlogodišnjegm Sarajevskom filmskom festivalu predstavila svoj debitanski film "Zaceli me", u kojem je otkrila da ju je silovao srpski filmski moćnik. Nakon toga, u medijima je okrila da se radi o glumcu Brnislavu Lečiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: