Nakon smrti princeze Dajane, princa Čarlsa su priveli zbog jedne poruke

Princeza Dajana tragično je preminula pre gotovo 24 godine, a njena smrt i danas mnoge intrigira. Strani mediji navode kako se saznalo da je zbog nje princ Čarls 2005. godine bio na ispitivanju u policiji, i to u najvećoj tajnosti.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.06.2021.

08:59

Nakon smrti princeze Dajane, princa Čarlsa su priveli zbog jedne poruke
Foto: Profimedia

Ove nedelje je bivši direktor Skotland Jarda Džon Stivens otkrio detalje ispitivanja princa Čarlsa.

"Ispitivanje je bilo posebno, baš kakva je i situacija bila, no pristupili smo mu kao bilo kom drugom svedoku", ispričao je Stivens.

Princezin poslednji poziv: "Dajana je očajnički htela da okrene novi list"

On je nakon kratkog razgovora s princom naglas pročitao poruku koju je 1995. napisala princeza Dajana, a u kojoj je direktno optužila svog supruga.

Ovako je princeza Dajana saznala za najveću izdaju u životu

"Moj suprug namerava da izrežira 'nesreću' s mojim automobilom, da prestanu da mi rade kočnice i da završim s teškim povredama glave, a kako bi mogao da oženi Tigi Ligi-Burk, dadilju princa Vilijama i princa Harija", pisalo je u poruci.

Princeza Dajana to ne bi dozvolila

Uz to u poruci se navodi kako je Čarlsova trenutna supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola, u celoj priči samo ukras i mamac.

Princ Čarls tada je rekao kako nije znao ništa o ovoj poruci te da njegove namere ni u kakvom slučaju nisu bile takve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: