Britni Spirs: "Ovo je zlostavljanje. Nisam rob. Besna sam i plačem svaki dan"

Američka pop zvezda Britni Spirs (39), koja je na sudskom saslušanju prvi put progovorila protiv svog oca, koji raspolaže njenim životom i imovinom, rekla je da je Džejmi Spirs kontroliše u potpunosti, kao i da ona želi da se to okonča.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

09:52

Britni Spirs:
Foto: Profimedia

"Samo želim svoj život natrag. Nisam ovde da bih bila nečiji rob. Istraumirana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Tako sam besna i plačem svaki dan", rekla je pop zvezda na sudu putem video-veze, piše BBC.

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

Džejmi Spirs preuzeo je kontrolu nad ličnim i poslovnim životom svoje ćerke nakon što je to sud odredio još 2008. godine kada je Britni doživela nervni slom.

Sutkinja Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni pohvalila je Spirsovu što je progovorila i dodala da će sudu trebati formalna predstavka u kojoj se traži prekid starateljstva.
Foto: Profimedia
Pevačica je poslednji put direktno razgovarala sa sudijom u maju 2019. godine, ali je sud bio zatvoren za javnost i njeno sedočenje je zapečaćeno. U sredu je Britni rekla da želi da ljudi čuju šta ima da kaže.

"Želim da okončam privremeno starateljstvo bez toga da me procenjuju", rekla je Britni Spirs na sudu u 20-minutnom obraćanju, nazvavši sporazum "zlostavljanjem".

"Iskreno verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje. Zaslužujem da živim, radila sam ceo svoj život. Zaslužujem da imam dve do tri godine pauze", istakla je Britni i dodala kako želi da se uda za svog dečka i da rodi bebu, ali to ne može zbog pomenutog ugovora.

Njen otac Džejmi Spirs privremeno je odstupio s mesta njenog ličnog staratelja 2019. godine, a Britni želi da to bude trajno.

"Žao mu je da vidi svoju ćerku koja toliko pati. Gospodin Spirs je voli i jako mu nedostaje", rekao je Džejmijev advokat u vezi sa optužbama koje je Britni iznela u svom obraćanju sudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: