Nije scena iz "Niskih strasti": Sportska novinarka u centru pažnje

Italijanska TV voditeljka je, zbog originalnog nastupa, već dobro poznata italijanskoj javnosti, a posebnu pažnju privlači izveštavanjem o Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Život

Izvor: RTS

Četvrtak, 24.06.2021.

08:14

Nije scena iz
Foto: Profimedia

Tokom emitovanja programa, Paola Ferari je u jednoj emisiji, mnoge podsetila na američku glumicu Šeron Stoun iz scene filma "Niske strasti", kada je, obučena u crnu prozirnu haljinu, prekrstila noge.

Paola Ferari je odmah demantovala zapažanja da ispod odeće nije nosila donji veš, i rekla da "video koji se deli na društvenim mrežama deluje pomalo preterano".. "Šeron Stoun nije nosila donji veš u toj sceni. Ja, s druge strane, više volim da čuvam zdravlje i vodim računa o higijeni", rekla je šezdesetogodišnja novinarka.

Voditeljka, koja je rođena i odrasla u Milanu, inače je godinama u centru pažnje italijanske javnosti. Ona je vlasnica brojnih nagrada i osoba nepopustljivih stavova, poznata po smelim komentarima i britkom jeziku.

Paola radi na RAI TV, i od devedesetih godina je voditeljka domaćih programa u studiju koji prati sportska dešavanja. Učestvovala je i u italijanskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama", a kasnije se vratila u emisiju kao sudija.

Popularna voditeljka sebe je, u intervjuu za "Veniti fer" 2021. godine, opisala kao "tvrdoglavu ženu sa velikim samopouzdanjem".

Kao odgovor na dugogodišnje glasine da je "ljubomorna" na druge sportske novinare, Ferarijeva je za medije rekla: "Apsolutno nije tačno", pre nego što je imenovala one čijem se delu divi.

"Imam mnogo prijatelja, i ima kolega koje izuzetno poštujem. Na primer, Đorđa Rosi, Simona Rolandi i Ana Bilo. Ljubomora i zavist nisu osobine koje opisuju moj karakter", istakla je Paola Ferari.

Potom je dodala: "Mislim da - da biste stekli poštovanje, morate pokazati da ste dobri. Mnogo smo se borili da raščistimo da i žene mogu imati ulogu u sportskim programima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: