Raskinuli i lance i vezu - neobičan pokušaj para da "izvuče" odnos VIDEO

Ukrajinci Aleksandar Kudlai i Viktorija Pustovitova pokušali su da sačuvaju svoju vezu tako što su se vezali lancima, i to puna 123 dana.

Život

Izvor: RTS

Subota, 19.06.2021.

14:41

Raskinuli i lance i vezu - neobičan pokušaj para da
Foto: Shutterstock/Gemenacom

Međutim, raskinuli su - i to na nacionalnoj televiziji, uz komentar da im je eksperiment u kućnim uslovima "doneo neprijatnu istinu".

Par iz Harkova, odlučio je da se bukvalno veže na Dan zaljubljenih, u poslednjem pokušaju da prekinu ciklus raskida i pomirenja. Tokom eksperimenta, koji su dokumentovali na društvenim mrežama, radili su sve zajedno, od kupovine namirnica do pauze za cigarete. Naizmenično su koristili kupatilo i tuširali se.

Pustovitova, koja se u početku opirala ideji o lancima, ronila je suze dok je razgovarala o najnovijem raskidu.

Dečko devojci poslao ugovor: "Smeš da me pozoveš samo kad je poluvreme" VIDEO

"Mislim da je sve ovo dobra lekcija za nas, i za ostale ukrajinske parove, a i za parove u inostranstvu - da ne ponove ono što smo uradili", rekla je za Rojters.

Dodala je da joj je lični prostor najviše nedostajao, mada je takođe osećala da dečko nije obraćao dovoljno pažnje na nju iako su bili vezani.

"Ostajali smo zajedno po ceo dan. Nisam primetila nikakvu pažnju od Aleksandra, jer smo bili stalno zajedno. Nije mi rekao: 'Nedostaješ mi', dok sam ja očekivala da tako nešto čujem", rekla je 29-godišnja kozmetičarka.
Kudlai je rekao da ne žali što je pribegao očajničkim merama za spas veze, dodajući da su mu lanci pomogli da shvati da "nisu istomišljenici".

"Nismo na istoj talasnoj dužini, potpuno smo različiti", rekao je 33-godišnji prodavac automobila. Par planira da lance proda na internet aukciji i deo novca donira u dobrotvorne svrhe.

Skinuli su lance i razvojili se pred kamerama, ali i pred predstavnikom ukrajinske knjige rekorda, koji je rekao da nijedan par na svetu "nije uspeo u sličnom eksperimentu".

Na njihovoj poslednjoj fotografiji na Instagramu, na kojoj imaju više od 7.800 pratilaca, prikazani su kao par koji stoji odvojeno i gleda u ​​pod.

Izneverio ga "katanac ljubavi": "Tri godine izigravao idiota" VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: