"Kada izgledate kao Bred Pit ne morate da radite"

Glumačka legenda Suzan Sarandon pohvalila je svoje kolege Breda Pita i Džonija Depa, jer, kako navodi, oni nisu igrali na kartu svog izgleda, već su radili na svom talentu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

13:04

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Susan Sarandon je rano znala da je Brad Pitt koga treba gledati kada su zajedno igrali u Thelma & Louise 1991. godine.

Pit (57) je glumio sa Sarandon i Džinom Dejvis u kultnom filmu glumio "Telma i Luiz" a oskarovka je podelila da je mislila da je bio sjajan i na setu i u konačnom proizvodu.

Pečenje u loncu i krv pacova: Zašto Bred Pit stalno jede u svojim filmovima?

"Bilo je jasno da je zabavan, opušten i inventivan. Ali kada sam videla film, shvatila sam šta je on doneo u film sa tim likom a da to nije bilo u scenariju. Tada sam pomislila da je on karakterni glumac. On glumi. Kad ste tako dobrog izgleda, zaista ne morate mnogo da radite... Nije pokušao da igra na kartu svog dobrog izgleda", navela je Sarandon.

Bred Pit: ''Pitao sam gde smo pogrešili, bio sam siguran da smo napravili dobar film''

Sličan ako ne i isti kompliment uputila i Džoniju Depu, koji je odigrao mnoštvo ekscentričnih likova poput Edvarda Makazorukog, Džeka Speroua, Vilija Vonke, Svinija Toda...

"Dep duboko zalazi u likove, možda i preduboko", komentarisala je Sarandon, smejući se. "I on je taj koji je mogao da se probija samo zato što dobro izgleda. I zaista se divim ljudima koji nisu to uradili jer ćete kao karakterni glumac raditi mnogo duže i imati zanimljiviji posao nego što ste samo zgodan momak. Obavio je neverovatan posao. Bio je vrlo hrabar sa svojim izborima i glumio je likove s akojima možete da se saosećate. I mislim da je sjajan. Zaista ga volim", navela je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: