Zek Snajder eksplicitnom objavom zapečatio debatu o Betmenu i oralnom seksu

Reditelj Zek Snajder, koji potpisuje više filmova o Betmenu, Supermenu i drugim likovima iz "DC" franšize, rekao je svoje mišljenje povodom odluke studija da se iz serije "Harli Kvin" izbaci scena u kojoj Betmen izvodi oralni seks na Ženi-mački.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.06.2021.

10:57

Zek Snajder eksplicitnom objavom zapečatio debatu o Betmenu i oralnom seksu
Foto: EPA/ALEX CRUZ

Ranije ove nedelje obožavaoci su saznali da Betman neće pružiti oralni seks Ženi-mački u seriji koja je orijentisana ka zreloj publici, jer je studio smatrao da "heroji to ne rade". Kompanija je takođe smatrala da će biti teže da proda brendirane proizvode sa ovim herojem ukoliko ta scena bude uključena u epizodu.

Betmenu "zabranili" oralni seks: "Heroji to ne rade"

Sada je Snajder rekao svoje mišljenje u vezi sa celom ovom debatom eksplicitnom objavom na svom Tviter profilu.

Filmski stvaralac je podelio ilustraciju koja prikazuje Betmena i Ženu-mačku u izvođenju ove poze, rekavši da to treba da bude deo osnovnog narativa o ovim herojima.

Mnogi korisnici ove mreže rekli su da bi Snajder najbolje znao šta bi Batman uradio ili ne bi, a pojedini su u odgovorima na objavu dodali svoje ilustracije ove scene.

Neki su se i našalili, rekavši da sigurno postoji razlog što Betmenova maska pokriva celo lice Brusa Vejna, osim usta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: