Hoće li se ikada vratiti?

Pevačica Britni Spirs postavila je video na Instagramu u kome je odgovarala na neka pitanja obožavalaca, uključujući i to da li će se ikada vratiti nastupima.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.06.2021.

11:44

Hoće li se ikada vratiti?
Foto: EPA/ PAUL BUCK

"U redu, čujem da ste se javljali i ovde sam da odgovorim na sva vaša pitanja. Da li sam spremna da ponovo izađem na scenu?", rekla je 39-godišnja pop zvezda i odgovorila:

Britni je izgubila


"Nemam pojma, trenutno se zabavljam, u životnoj sam tranziciji i uživam, to je to".
Inače, sudsko saslušanje u vezi sa borbom koju Britni vodi za strateljstvo nad njom i njenom imovinom, zakazano je za 23. jun. Ona je još u aprilu dobila dozvolu da se obrati direktno sudu u Los Anđelesu, bez pojavljivanja.

"Oslobađanje" Britni: Važan korak pevačice - da konačno postane odrasla osoba sa 40 godina

Britni je pod zakonskim ograničenjima već 13 godina i putem svog advokata poručila je da se plaši svog oca Džejmija Spirsa i da se neće vraćati na scenu sve dok pravno ne završi sa njim. Iako Britni nije javno govorila detaljno o ovom procesu, nedavno je uveravala svoje fanove da joj ide dobro.
"Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna, imam predivan dom, prelepu decu", rekla je u drugom videu odgovarajući na pitanja obožavalaca. "Trenutno pravim pauzu jer uživam".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: