Dvejn Džonson "pobedio" i vakcinu i Doli Parton

Dvejn Džonson je na vrhu liste razloga zbog kojih treba voleti SAD, prema časopisu "People", i nalazi se čak iznad vakcina protiv koronavirusa i Doli Parton.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2021.

09:39

Dvejn Džonson
Foto: Profimedia

To i nije iznenađenje, jer je teško okoleti njegovom prijateljskom osmehu, toploj ličnosti i šarmantnim ulogama u porodičnim filmovima kao što su "Moana" i "Džumandži".

Glumac (49) je rekao da ceni titulu koja mu je dodeljena, kao i da je srećan što ima tako uspešnu karijeru, od rvača do holivudske zvezde akcionih hitova.
"Ovde na Havajima, gde sam odrastao... bio sam samo Dvejn Džonson, dete kome je bilo teško da ide u školu i sedi na časovima. Ni u najluđim snovima nisam očekivao da ću ikada biti u poziciji da budem na naslovnici People-a, sigurno ne sa ovakvom titulom", rekao je glumac za pomenuti časopis.

Glumac objavio sliku iz mlađih dana: "Gledali su me kao da imam kugu!" FOTO

Džonson je priznao da je njega i njegovu porodicu, kao i mnoge druge, potresla pandemija koronavirusa i zamišljao je da svakoga dana ide na posao, što mu je pomoglo da psihički prebrodi taj period.
Dvejn Džonson, "The Rock" - bivši WWE rvač, i njegova supruga Loren Hašian imaju ćerku Jasmin (5) i Tiju (3). On je takođe tata 19-godišnjoj ćerki Simon koju je dobio sa bivšom suprugom Deni Garsijom.

"Radio sam tu čudnu stvar svaki dan, ustajao sam i oblačio se kao da se spremam da idem negde. Obuvao sam čak i cipele. To mi je pomoglo", rekao je Dvejn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: