Princeza Dajana to ne bi dozvolila

Bliski prijatelj princeze Dajane veruje da bi ona, da je živa, sprečila princa Harija da uradi intervju sa Oprom Vinfri.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.06.2021.

08:47

Princeza Dajana to ne bi dozvolila
Foto: Profimedia

Dr Džejms Koltherst, koji se dvadeset godina družio sa princezom od Velsa, siguran je da bi ona sprečila sina i njegovu suprugu Megan da ikada požele da se pojave na televiziji sa Oprom (67) i javno iskažu nesaglasje sa britanskom kraljevskom porodicom.

Intervju decenije: Markl razmišljala o samoubistvu, Dvor se pitao "koje boje kože će biti Arči"

"Nisam siguran da bi Hari stigao do intervjua. Verujem da bi ga prethodno upozorila da stvari reši na neki drugi način", rekao je medicinski stručnjak Koltherst (64) za novo izdanje Radio Tajmsa.

Princ Hari (36) i vojvotkinja od Saseksa Megan (39) preselili su se u SAD 2020. godine, nakon što su odstupili od dužnosti starijih članova kraljevske porodice.

Par, koji ima dvogodišnjeg sina Arčija i ćerku Lilibet Dajanu, dao je veliki intervju Opri Vinfri u kojem su osudili nedostatak podrške od porodice kada se Megan trudila da se prilagodi svom novom životu, toliko da je razmišljala i o samoubistvu.

Hari je potom ponovo sa Oprom razgovarao o svojim problemima sa mentalnim zdravljem i kako je tragična smrt njegove majke 1997. godine u 36. godini uticala na ceo njegov život.

Princ Hari o mentalnoj borbi: "Ja, kojeg ne vidite" VIDEO

I Koltherst, koji će se pojaviti u predstojećem ITV-ovom dokumentarcu "Dajana", saglasan je sa princezinim starijim sinom princom Vilijamom (38) da kontroverzni dokumentarac Panorama iz 1995. godine, kada je Martin Bašir falsifikovanim dokumentima nagovorio Dajanu da pristane na taj jedan-na-jedan intervju, nikada više ne treba da se prikazuje.

"Stvoreno je na zao način i mislim da nije trebalo da bude tako. Tako da, to treba ukloniti", rekao je Dajanin prijatelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: