Glumac "Škole roka": "Poricao sam da sam gej celog života"

Zvezda filma "Škola roka" Brajan Falduto otkrio je da se godinama borio da kaže da je homoseksualne orijentacije nakon što se pojavio u ovom hit-filmu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 13.06.2021.

13:51

Glumac
Foto: Profimedia

Glumac, koji je tumačio Bilija u filmu iz 2003. godine, priznao je da nije mogao da kaže javnosti da je gej ​​sve do poslednje godine na univerzitetu i na kraju je internalizovao homofobije koju je doživeo dok je bio u školi.

Govoreći u jednom podkastu, 29-godišnjak je objasnio: "Nisam rekao da sam gej sve do završne godine fakulteta. Toliko sam poricao."

"Kad sam išao u peti razred, izašao je ovaj film, nazvali su me gejem, a neko je rekao, 'To nije u redu', pa sam rekao: 'U redu, nisam gej". Rekao je da je ta misao često dolazila, pa da je poricao pre nego što je uopšte stekao predstavu o čemu se radi.

Poginuo Kevin Klark; Džek Blek: "Očajan sam"


"Dakle, dok sam shvatio da sam potencijalno gej, u osnovi sam već bio homofobičan prema sebi", priznao je Falduto.

A onda je rekao da je upoznao na fakultetu upoznao mnogo gej osoba i shvatio da su sjajni.

Falduto kaže da veruje da je činjenica da se autovao u kasnijoj fazi života možda razlog zašto je odlučio da postane lajfkouč i pomogne onima koji se suočavaju sa istim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: