Damijanu Davidu javila se i Majli Sajrus

Evrovizijski pobednik, italijanski bend Maneskin, otkrio je da će raditi mnogo da ostvare muzičku saradnju sa zvezdom Majli Sajrus - nakon što im je pevačica poslala čestitke posle njihovog trijumfa u Roterdamu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2021.

10:47

Damijanu Davidu javila se i Majli Sajrus
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Italijanski rokeri su oduševljeni svojim uspehom na ovogodišnjem muzičkom takmičenju u Roterdamu i već sanjaju o svetskoj turneji.

Prava borba na Evrosongu vodila se između - Albanaca i Srba?

"Neki od umetnika kojima se najviše obraćamo porukama pohvalili su nas i rekli da nas vole. Imali smo poruke od benda Franc Ferdinand i Majli. Da, ta Majli Sajrus! Moraćemo da je ubedimo da radi sa nama. Možemo joj poslati stotine tekstova na Instagramu", rekla je basistkinja ovog sastava Viktorija de Anđelis.
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL
Sa svojim pobedničkim singlom "Zitti E Buoni", koji se nalazi na 1. mestu top-lista u 30 zemalja, grupa se još uvek suočava sa usponima i padovima međunarodne slave. Ali, kada su spekulacije o konzumiranju kokaina rešene jer se podvrgao testiranjem na drogu, frontmen Damijano David otkrio je da mu je za dobar provod potrebna samo voda.

Uraganke za B92.net: "Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus"

"Čitav svet oko nas se promenio očigledno i sada imamo priliku da radimo sa najboljim profesionalcima na svetu’, rekao je pevač.

Zatim je dodao: "Ali iza scene nismo toliko ozbiljni kada moramo da postavimo zahteve. Tražim flašu vode - sa slamkom!"
Foto: EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
A Viktorija je otkrila da su njihovi životi sada "potpuno ludi".

"Organizujemo ogromne festivale i svirke širom Evrope. Više nemamo privatni život", navela je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: