Pirs Morgan se ipak pokajao

Pirs Morgan tvrdi da su ga pitali da se vrati u emisiju "Good Morning Britain", nekoliko meseci nakon što je dramatično dao otkaz zbog situacije sa Megan Markl i "intervjuom decenije", kao i da se kaje zbog načina na koji je završena saradnja sa mrežom ITV.

Život

Izvor: B92

Subota, 29.05.2021.

12:53

Pirs Morgan se ipak pokajao
FOTO: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako nije želeo da imenuje nikoga, Pirs tvrdi da ga je "nezavisna stranka" kontaktirala da vidi da li će razmotriti povratak na vodeći program mreže ITV, koji tek treba da najavi trajnu zamenu za njega.

Rekao je za "The Sun": "Kontaktirali su me - postojali su pristupi za testiranje vode nakon njihovih očiglednih problema sa rejtingom."

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

"Tužno mi je kad vidim kako je sav naporan posao koji smo uložili da bismo pobedili BBC tako brzo ispario", naveo je Morgan.

Pirs je napustio emisiju nakon što je rekao da ne veruje u ono što je vojvotkinja od Saseksa rekla tokom njenog eksplozivnog TV intervjua sa Oprom Vinfri u martu ove godine.

"Cmizdravac", "beskičmenjak"

Vojvotkinja je rekla da je bila ignorisana kada je izrazila zabrinutost zbog svog mentalnog zdravlja i da su rasistički komentari dati pre rođenja njenog sina Arčija.

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Međutim, upitan za njegovo neslavno napuštanje seta, Pirs je priznao da je zažalio zbog trenutka.

Bumerang-efekat

Tvrdeći da ITV "nije pružio nikakvu podršku" usled njegovog odlaska, rekao je: "Međutim, nisam trebalo da odem, i žalim zbog toga. Ne možeš biti veliki borac slobode govora i onda odšetati kad neko kaže nešto što ti se ne sviđa."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: