Monika i Čendler - u seriji zaljubljeni par, privatno - rođaci

Poznati glumci Metju Peri i Kortni Koks, koji u seriji "Prijatelji" glume Čendlera i Moniku - prijatelje koji na kraju završavaju u braku, u stvarnom životu su zapravo u rodbinskom odnosu.

Život

Izvor: Jutarnji list

Petak, 28.05.2021.

15:39

Monika i Čendler - u seriji zaljubljeni par, privatno - rođaci
Foto: Profimedia

Da su Kortni Koks (56) i glumac Metju Peri (51) zapravo rođaci u 11. kolenu, tvrde istraživači na rodoslovnoj veb stranici "MyHeritage".

Kako stoji u izveštaju, oboje su povezani sa Vilijamom Ozbernom Haskelom III. i Elen Haskel, bračnim parom koji je u 17. veku živeo u Engleskoj.

Prema izvorima, Elen i njena dva brata doselili su se u Ameriku 1635. godine, Peri je krvnim srodstvom povezan sa njenim sinom Vilijamom, a čiji je brat Rodžer direktni predak glumice Koks.

Ipak, kako navodi istraživač koji radi za stranicu "MyHeritage", Roj Mandel, logično je da što se generacijski ide više unazad, to su veće šanse da ljudi budu u rodu.

"Ušli smo u ovu liniju vrlo duboko, proverili smo svako ime. Pronašli smo puno zapisa koji to podržavaju i verujemo da su povezani", rekao je Mandel komentarišući slučaj poznatih glumaca.

Kortni Koks i Metju Peru odigrali su uloge za pamćenje u kultnoj seriji "Prijatelji" koja je prvi put počela da se prikazuje 1994. godine.

Deset godina, i deset sezona kasnije, prestalo je emitovanje serije, ali "Prijatelji" su prošle godine najavili povratak.

U epizodi "Friends: The Reunion" glumačka ekipa će ponovno posetiti setove originalne serije kao što su stanovi slavnih prijatelja, kafić Central Perk i fontana iz uvodne špice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: