Džastin Biber je sanjao o braku - posle dve godine kaže: "Teško je"

Kanadski pevač Džastin Biber, koji se sa 24 godine venčao sa svojom devojkom manekenkom Hejli Boldvin, uverio se da brak nije jednostavna stvar.

Život

Izvor: Dnevni avaz

Četvrtak, 27.05.2021.

08:11

Džastin Biber je sanjao o braku - posle dve godine kaže:
Foto: Profimedia

Biber je u jednom od intervjua otkrio kako su on i Hejli imali mnoge uspone i padove, kao i da je prva godina za njih bila i te kako izazovna.

Ipak, u najgorim trenucima i borbama upravo je Hejli bila njegova najveća podrška.

"Jednostavno sam osećao da je brak nešto što mora da mi se dogodi. Sanjao sam da se ženim i da imam decu i sve što ide uz to", otkrio je Džastin, dodavši kako će na decu ipak još malo pričekati.
Ipak, kako je rekao, doživljavao je mnoge lične i životne borbe nakon što je ušao u brak sa ljubavlju svog života.

"Prva godina našeg braka bila je veoma teška i mnogo toga se dešavalo. Jednostavno, nedostajalo nam je poverenja. Postoje sve te stvari koje ne želiš da otkriješ osobi sa kojom nameravaš da provedeš ostatak života iz jednog jednostavnog razloga - strah te je i ne želiš da je preplašiš", naveo je on.

Par je svoju vezu ozakonio samo dva meseca nakon veridbe na Bahamima, razmenom zaveta pred matičarom u septembru 2018. u Njujorku, samo u prisustvu svedoka. Veliku proslavu organizovali su tačno godinu kasnije u Južnoj Karolini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: