Iva Ilinčić: Ne bih volela da me neko sažaljeva

Glumica Iva Ilinčić rekla je, upitana o slučaju Miroslava Aleksića i seksualnog zlostavljanja u njegovoj školi glume, da bi, iako je jedna od žrtava, volela da nastavi život normalno.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.05.2021.

18:05

Iva Ilinčić: Ne bih volela da me neko sažaljeva
Foto: Printskrin/TV Prva

Ona je najavila nove projekte, predstave u kojima će glumiti, ali je voditeljka upitala i o slučaju Miroslava Aleksića.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu 21. maja je za još 30 dana produžio pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravanje.

Pritvor mu je produžilo krivično vanpretresno veće suda zbog opasnosti da će u kratkom roku ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u sudu.

Novi detalji iz škole Miroslava Aleksića - dečacima skidao pantalone, devojčicama dodirivao grudi

"Ne bih volela da me neko sažaljeva", rekla je Ilinčić gostujući na RTS.

Aleksić je u pritvoru od hapšenja 16. januara ove godine. Ranije danas Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu ispravljenu optužnicu koju je prvobitno podiglo 21. aprila protiv njega zbog sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole.

Optužnicom od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: