Voditeljka Evrovizije završila u bolnici

Niki de Jager (27), poznata po tutorijalima koje kao Nikkie Tutorials objavljuje na Jutjubu, koja je bila voditeljka na ovogodišnjoj Evroviziji u Roterdamu, obavestila je svoje pratioce na Instagramu, kojih ima skoro 15 miliona, da je završila u bolnici.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.05.2021.

14:00

Voditeljka Evrovizije završila u bolnici
Foto: EPA-EFE/Sander Koning / POOL

Naime, Niki je snimila video-snimak te otkrila da je nakon takmičenja na kojem je vodila muzički program, završila u bolnici.

"Pre tri dana sam bila na najvećem muzičkom takmičenju na planeti, a sada sam u bolnici. Primam svoj lek za hroničnu bolest creva. Ja nisam izabrala glamurozan život, glamurozan život je odabrao mene", kroz osmeh je rekla Niki.

Sanju Vučić komentariše i Ambasada Ukrajine VIDEO

Niki je inače prva transrodna osoba koja je vodila Evroviziju.

Podsetimo, pobedu na ovogodišnjem muzičkom takmičenju u Roterdamu je odnela Italija, dok su članice grupe "Hurricane", koje su predstavljale Srbiju na Evroviziji, zauzele 15. mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: