I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: "Prevara"

Reakcije na neočekivani ishod nastupa predstavnice Albine Grčić (22) na sinoćnoj prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u kojoj nije uspela da prođe u finale ovog muzičkog takmičenja dolaze i od predsednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2021.

14:08

I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine:
Foto: Profimedia/ANP POOL SANDER KING

Naime, njega su danas u Međimurju prilikom obilaska firmi upitali da prokomentariše ovo takmičenje, a on je to rado učinio i usput ohrabrio pevačicu.

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

"U engleskom rečniku kraj reči fraud (prevara) piše Eurosong. Glavu gore, pred našom pevačicom Albinom je ozbiljna karijera", rekao je predsednik Milanović.

Podsetimo, nakon što se nije plasirala u finale ovogodišnjeg Evrosonga, iz Roterdama se video-porukom javila 22-godišnja pevačica.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo 'brutalni' i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo srećni. Iduće godine Dora će imati šou koji svet nije video", rekla je Albina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: