Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

Hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) s pesmom "Tick-Tock" nije se plasirala u finale ovog takmičenja, a iako ona tvrdi kako nije tužna, društvene mreže od sinoć gore od razočaranih i ljutitih komentara.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2021.

10:36

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale:
Foto: Profimedia

Ispod video-snimka Albininog nastupa koji je objavljen na zvaničnom kanalu na Jutjubu, koji je dosad pogledalo više od 300.000 ljudi, a broj pregleda raste iz minuta u minut, ređaju se komentari o tome da je hrvatska predstavnica pokradena.

Ko su prvi finalisti Evrovizije? VIDEO
"Ova pesma je imala više pregleda na Jutjubu od većine pesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to", besno su pisali fanovi ispod video-snimka na zvaničnom kanalu Evrosonga na Jutjubu.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

"Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu da verujem da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer", još jedan je od komentara ispod video-snimka.

Ljudi pišu kako nikada neće shvatiti kako Evrosong funkcioniše i da su potpuno šokirani jer je Albina savršeno izvela pesmu. Slični komentari prevladavaju i na Tviteru.

"Eurosong je definitivno lobi, ali ovo s Albinom je dno dna septičke jame. Ne gledam finale iz poštovanja prema njoj. Albina, drži se jer si 100% pokradena. Više sreće drugom prilikom", napisao je jedan tviteraš.

"Ma ovo je fejk, Albina nije prošla. Dajte molim vas. Nisam ni mislila da treba da pobedi, ali ovo je ogromno razočaranje", napisala je druga korisnica ove društvene mreže. "Hrvatska je pokradena, stvarno su zaslužili mesto u finalu", "Hrvatska je već krunisana za najpokradeniju pesmu na ovogodišnjem Eurosongu", "Hrvatska je pokradena! Kako su samo Ukrajina i Belgija prošle nije mi jasno", pisali su i brojni stranci.

Neko je napisao i da će Hrvatska sledeće godine poslati Škoru na ovo takmičenje.

No Albina je zadržala dobro raspoloženje uprkos ispadanju.

"Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo da budemo tamo, ali Evropa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci", napisala je na Instagramu nedugo nakon objave rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: