"Vanzemaljci? Ne mogu da vam kažem uživo"

Da li bivši predsednik SAD zna šta se zaista događa u Oblasti 51, američkoj vojnoj bazi u kojoj se, kako se sumnja, vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima?

Život

Izvor: Unilad

Utorak, 18.05.2021.

14:57

Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Barak Obama rekao je, gostujući onlajn u emisiji "The Late Late Show", da postoje neke stvari o vanzemaljcima koje on jednostavno "ne može da podeli sa javnošću".

Iako nije govorio o detaljima, Obama je otkrio da je, kada je stupio na funkciju 2009. godine, pitao da li postoji tajna laboratorija koja skriva informacije o vanzemaljcima za koju bi on trebalo da zna.

Razgovarajući sa voditeljem, Obama je rekao: "Kada su vanzemaljci u pitanju, neke stvari jednostavno ne mogu da vam kažem u programu", ali je nastavio dalje:

"Kada sam došao u kancelariju, pitao sam da li negde postoji laboratorija u kojoj držimo primerke vanzemaljaca i svemirski brod. Oni su malo istraživali i odgovor je - ne, ali ono što je zaista tačno, sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo tačno šta su. Ne možemo da objasnimo kako su se kretali, nije nam jasna njihova putanja i ne shvatamo obrazac njihovog ponašanja", ispričao je Obama.

On je dodao da postoje ljudi koji ozbiljno istražuju ta zapažanja, ali da on, nažalost, nema šta da prijavi u vezi sa tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: