"Planina" iz "Igre prestola" postao izvajano brdo - skinuo 50 kila kao od šale

Verovatno ne biste pomislili da će glumac, koji je u filmskom svetu postao poznat po tome što je veliki i snažan, ikada poželeti da smrša, kao što je to uradio bivši glumac Igre prestola, Hafthor "Thor" Bjernson.

Život

Izvor: Cinemablend

Utorak, 18.05.2021.

12:11

Foto: Profimedia

Bjernson je zaradio prilično dobru sumu novca zbog toga što je, zahvaljujući svojoj figuri snagatora, tokom pet sezona u seriji "Game of Thrones" glumio zapaženog, ali uglavnom tihog Gregora Kleganija, lika koga su zvali "The Mountain".
Foto: Profimedia
Ipak, glumac i profesionalni sportista je smršao preko 50 kilograma i sada više liči na "uređeno brdo" nego na nekadašnju planinu.

Producenti GOT-a su znali šta rade kada su u četvrtoj sezoni serije vratili Haftora "Thora" Bjernsona u ulozi Ser Gregora "Planine" Kleganija.

Znalo se da je lik zastrašujuć po snazi, visini, a takođe i brutalnosti, a Bjornson se fizički potpuno uklopio u tu sliku, kao što je verno preneo i nasilni karakter "Planine".
Nakon što se povukao sa takmičenja za najjačeg čoveka 2020. godine, Bjornson je napravio promenu u karijeri, pa je usledio njegov bokserski debi, zbog čega je smršao 50 kilograma.

Objavom na Instagramu poručuje da se ne treba šaliti ni sa njim "mršavim".
Bjernson na jutjub stranici pokazuje neke od svojih treninga, priča šta tačno radi u teretani, kao i kako se svakodnevno hrani.

Takođe, za obožavaoce je snimio kako izgleda jedan njegov dan, priznavši da je bio "iscrpljen" i "umoran" tokom većine svojih treninga, ali je rekao je da je zadovoljan kako se završio njegov fitnes plan. Zadovoljni smo i mi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: