Holivudski glumac osuđen na 3 godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja

Glumac Kevin Gutri, osuđen je na tri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja glumice, incident se dogodio 2017. godine u stanu glumca Skota Rida.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.05.2021.

13:45

Holivudski glumac osuđen na 3 godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja
Foto:EPA/HAYOUNG JEON

Kevin Gutri koji je poznat po ulozi Abernatija u filmu "Fantastične zveri", seksualno je iskoristio 29-godišnjakinju nakon noćnog izlaska tokom kojeg je njoj pozlilo, piše "The Sun". Incident se dogodio 2017. godine u stanu glumca Skota Rida.

Glumica je svedočila kako ju je Gutri dodirivao i nad njom bludničio nakon što joj je pomogao da legne u krevet. On je tvrdio kako joj je samo pomogao da legne, ali je na njenom donjem rublju pronađen njegov DNK.

Iako se Gutri žalio sudu kako bi ova odluka mogla da bude fatalna za njegovu karijeru, sud je ostao neumoljiv.

"Bili ste u poziciji da joj pomognete kad joj nije bilo dobro. Ovo je gnusan zločin, trebali ste da pazite na nju dok ona nije mogla da pazi na sebe, rekao je sudija".

Gutrijevo ime će se naći i u registru seksualnih prestupnika na neodređeno vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: