Kraljevski stručnjak ocenjuje: Besraman, jer kleveće svoju porodicu

"Hari je bacio svog oca, kraljicu i princa Filipa pod autobus kritikujući njihov način vaspitavanja", kaže kraljevski stručnjak.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

10:50

Kraljevski stručnjak ocenjuje: Besraman, jer kleveće svoju porodicu
Foto:Shutterstock/Shaun Jeffers

Princ je kritikovao Čarlsovo roditeljstvo u toku razgovora u podkast emsiji i rekao da se preselio u Kaliforniju da bi "prekinuo krug" bola za suprugu Megan i njihovu decu.

Vojvoda od Saseksa ima sina Arčija a i očekuje ćerku na leto,a rekao je da je patio zbog odgoja koji je imao i da postoji "mnogo genetskog bola i patnje" koje nije želeo da prenese na svoju decu.

Takođe je tvrdio da je njegov otac Čarls "patio" zbog odgoja koji je imao od strane kraljice i Filipa, a zatim se "ponašao prema meni onako kako su postupali prema njemu".U toku razgovora je svoj kraljevski život opisao kao mešavinu filma "Truman Show" i boravka u zoološkom vrtu.

Film objavljen 1998. godine prati život čoveka koji živi u rijaliti TV programu, a nije svestan da ga prate milioni ljudi.

Kraljevski stručnjak Robert Džobson rekao je u australijskoj emisiji za doručak "Sunrise", "I sam veruje u to, a mentalno zdravlje je veliko, veliko pitanje, ali hajde, zaista ako ovako nastavite da živite postaje sramotno". Princa Harija je kraljevski stručnjak okarakterisao kao "besramnog", nakon što je više članova porodice "bacio pod autobus".

"Da kritikuje njegovog oca zbog roditeljstva, ali i kraljicu i princa Filipa, kojeg su tek sahranili, samo što je izgubio dedu. Mislim da to miriše na prilično besramno ponašanje."

Džobson je rekao da Čarls "pokušava da zadrži maslinovu grančicu za Harija i Megan i da bi više voleo da ih imaju pored sebe, ali izgleda da Hari ni na koji način neće da sluša".

Robert Džobson se na kraju oglasio na Tviteru i napisao "Dakle, princ Hari nije bacio samo svog oca pod autobus, već i kraljicu i pokojnog dedu zbog njihovog roditeljstva.Oprostite mi, ali koliko dugo je on otac? Možda bi trebalo da napiše knjigu o tome kako pravilno roditi, oslanjajući se na svoje bogato iskustvo? Naravno, za "dobrotvorne svrhe ".

Hari je u podkastu rekao još i da nema krivice i da smatra da niko ne bi trebao da upire prstom ili nekoga optužuje.

"Ali sigurno kada je roditeljstvo u pitanju, ako sam iskusio neki oblik bola ili patnje zbog istih stvari koje su pretrpeli i moji roditelji, postaraću se da prekinem taj ciklus, da se ne bi prenosio" istakoa je on.

"Mnogo je genetskog bola i patnje koji se ionako prenose. Kao roditelji trebalo bi da činimo najviše što možemo,onda da kažemo: "Znate šta, to mi se dogodilo, postaraću se da se to vama ne dogodi".

Govoreći o roditeljskim razlikama između njega i 72-godišnjeg Čarlsa, Hari je rekao, "To je zaista teško učiniti, ali za mene se to svodi na svest".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: