- Vesti -

Iva Ilinčić: "Znala sam šta me čeka"

Glumica Iva Ilinčić izjavila je da je znala šta je čeka nakon što je istupila i optužila nastavnika glume Miroslava Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Milena Radulović na meti napada i pretnji

"Odlučila sam se na to i da do kraja uđem u to, apsolutno sam znala sam šta će me čekati na tom putu i bila sam spremna. Spremna sam i dalje. Nema predaje", rekla je Iva Ilinčić.

Na profesionalnom planu navodi da je trenutno angažovana u pozorištu, ali da bi volela da ima ulogu u filmu, jer joj je taj format izuzetno drag, ali i da želi neuobičajenu ulogu.

Odbrana Miroslava Aleksića u 140 minuta: O svemu osim o najvažnijim pitanjima

"Želela bih da glumim nešto potpuno drugačije od sebe i da me publika drugačije doživi. Neću da budem ukalupljena u dobre, slatke devojke", rekla je ova 24-godišnja glumica za "Ekskuziv".

Iva Ilinčić je druga glumica koja je početkom ove godine, nakon Milene Radulović, optužila njihovog nastavnika glume Miroslava Aleksića za različite vrste seksualnog napada i zlostavljanja, a potom se još žrtava osnažilo da progovori o svojim iskustvima sa Aleksićem.

Njihova svedočenja i prijave policiji dovela su do toga da je Aleksić krajem aprila optužen za dva krivična dela silovanja u produženom trajanju, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

Istraga protiv Aleksića sprovedena je zbog 19 krivičnih dela na štetu devet polaznica njegove škole glume od 2008. do 2020. godine, ali je optužen za devet krivičnih dela. Aleksić se nalazi u pritvoru od hapšenja 11. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 145 idi na stranu