Došao bez 28 godina mlađe partnerke? "Plejboj deka" se vakcinisao u Beogradu

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), poznat i kao deka plejboj, vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

13:30

Došao bez 28 godina mlađe partnerke?
Foto: Profimedia

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije.

Italijanski plejboj ponovo će doći u Srbiju, gde će se, takođe, u našoj prestonici i revakcinisati za tri nedelje. Na radost mnogih dama širom sveta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmejan.

Kako se navodi, Đanluki je beogradski biznismen Andrej Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Đanluka se proslavio plesnim video-snimcima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina, navodi "Blic".

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom partnerkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: