Slađana Milošević: "I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju"

Multimedijalna umetnica Aleksandra Slađana Milošević oglasila se iz Urgentnog centra.

Život

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2021.

16:24

Slađana Milošević:
Foto: Printskrin/Prva TV

Multimedijalna umetnica Aleksandra Slađana Milošević juče je hospitalizovana usled unutrašnjeg krvarenja.

Slađana kaže da je i dalje u bolnici i da lekari prate njeno stanje.

"I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma", rekla je pevačica za domaće medije.

Lekari su joj, kako kaže, rekli da je dobila naglo unutrašnje krvarenje. Testirana je i na koronavirus, ali je rezultat negativan.

Kako dalje navodi, ne može da se hrani normalno, te je prinuđena da jede kašu. To je ujedno i prvi obrok koji je imala tokom poslednjih nekoliko dana, izjavila je za Blic.

Podsetimo, Slađana Milošević je imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici, jer joj se stanje naglo pogoršalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: