Monika Beluči dolazi u Čortanovce

Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gde će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Život

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2021.

08:41

Monika Beluči dolazi u Čortanovce
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Naime, jednu od najlepših žena sveta u Čortanovcima će ugostiti ovaj glumački par.

Beluči i Mićalović su se upoznale dok su snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu.

"Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovicima, gde imaju vikendicu", prenosi "Blic" i dodaje da je ona ponudu oberučke prihvatila.

"Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke", rekla je Mićalović jednom prilikom o Moniki Beluči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: