Poznati glumac o Srbima: "Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost" VIDEO

Jutjub platforma omogućila je svima da svoje sadržaje objavljuju na njoj. Međutim, nije svaki sadržaj kvalitetan i vredan pažnje. Ipak, dobar humor, skečevi i obrađivanje tema, koje retko kome padnu na pamet, publika lako prepozna. Tako je prepoznala i Miloša Milakovića, glumca komičara i autora jutjub kanala.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.05.2021.

11:44

Poznati glumac o Srbima:
Foto: Printscreen/TV Prva

Sa ekspanzijom internet sveta, pojavile su se nove mogućnosti prikazavanja kvalitetnih i zanimljivih sadržaja, međutim, prema rečima glumca Miloša Milakovića, sve više su prisutniji oni "glupi" sadržaji.

Lični jutjub kanal, koji je proistekao iz prvobitnog humorističnog kanala "Dnevnjak", predstavlja saradnju, kako glumac duhovito izjavljuje:

"Nas više u glavi, pa kad se mi dogovorimo, sve ispadne kako treba".

Sa pojavom pandemije koronavirusa, može se reći da je naglo porasla i njegova popularnost, zahvaljujući prepoznatljivom intervju sa prodavačicom iz kineske radnje. Naime, u razgovoru sa mladim glumcem Milakovićem, prodavačica objašnjava probleme sa kojima se susreće u razgovoru sa kupcima. Sam problem prodavačice predstavljen je kroz komičan dijalog između Miloša i nje.

Inspiraciju za jutjub kanal nalazi svugde, ali najviše je crpi iz suludosti i duhovitosti našeg naroda.

"Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost. Sa našim narodom nikad nije dosta, sami sebi smo inspiracija", priča glumac za TV Prvu.

Za sami kraj, glumac poručuje:

"Držite se ljudi, veliko je ludilo, ne znamo gde ćemo stići".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: