Posle sage o MMR vakcini: Jelena Karleuša odlučila da se vakciniše

Estradna umetnica Jelena Karleuša objavila je na svom profilu na Instagramu da će sutra primiti vakcinu protiv kovida 19 i pozvala sve građane da se vakcinišu kako bi se "što pre vratili normalnom životu".

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.05.2021.

14:22

Posle sage o MMR vakcini: Jelena Karleuša odlučila da se vakciniše
Foto: Profimedia

"Dragi svi, pozivam vas da svi zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID 19, ko bismo se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila zbog sebe, i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 sati na novom punktu u Tržnom centru Ušće na Novom Beogradu", poručila je Karleuša.

Ona je rekla da svi građani koji žele da se vakcinišu to mogu da urade svakog dana od 9 do 21 h, bez prethodnog zakazivanja, sa vakcinom po ličnom izboru.
Njenu objavu za kratko vreme je podržalo nekoliko hiljada korisnika Instagrama.

Podsećamo da je Jelena Karleuša, 2018. godine bila saslušana po nalogu tužilaštva zbog sumnje da je izazivala paniku na društvenim mrežama pozivajući roditelje da svoju decu ne vakcinišu MMR vakcinom, koja decu štiti od malih boginja, rubeola i zauški, i koja je u Srbiji obavezna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: