Džordž Kluni je - najgori cimer, i - najveći fan Breda Pita

Džordž Kluni je, za potrebe novog dobrotvornog projekta, koji radi sa organizacijom Omaze iz Los Anđelesa, poručio u promotivnom video snimku da je najveći obožavalac Bred Pita, i ujedno najgori cimer jednom "neznancu".

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.05.2021.

09:00

Džordž Kluni je - najgori cimer, i - najveći fan Breda Pita
Foto: EPA/KIMMO BRANDT

Naime, Kluni i njegova supruga Amal daruju putovanje na jezero Komo u Italiji gde će se srećni dobitnik družiti sa poznatim parom.

Šansu za pobedu fanovi ostvaruju tako što će morati da doniraju novac Klunijevoj fondaciji za pravdu (CFJ), koja poziva na odgovornost povodom kršenja ljudskih prava širom sveta. Video započinje tako što Kluni, obučen u crnu kožnu jaknu, otkriva da želi da proslavi sa slučajnim obožavateljem, čim se pandemija završi.

"Želim da dođete da proslavite sa mnom i sa Amal našoj kuću na jezeru Komo. Ozbiljan sam", kaže na početku glumac.

Kluni zatim otkriva da mu je omiljeni deo upoznavanja novih ljudi taj što se nikada ne zna kada će se pojaviti "prijateljstvo za ceo život".

Dodao je da je, "potpuno glupom srećom", najveći deo prošle godine proveo kao cimer slučajnom momku, a da su oni sada"najbolji prijatelji".

"Slučajni momak" po imenu Biron, međutim, vidi situaciju sasvim drugačije, otkrivajući da ne preporučuje druženje sa Klunijem.

Biron navodi da je Kluni svratio kod njega da uzme nešto što je kupovao na "Craigslist", a kada se to dogodilo, nastupila je naredba - ostani kod kuće, i "on nikada nije otišao".
Foto: Profimedia
Kluni je otkrio da je predmet koji je kupio bio akciona figura Betmena, ismevajući sopstvenu ulogu u "Betmen i Robin"-u iz 1997. godine, i našalio se da figura "nije ona sa bradavicama, ali da i dalje nije loša" za kupovinu od sedam dolara.

Upravo tada je Kluni otkrio da je veliki obožavalac svog kolege iz trilogije "Ocean's", tako što je pokazao svoju sobu koja je ukrašena Bred Pitovim plakatima i rekvizitima.

Zatim je podigao jastuk sa Pitovim likom i rekao: "Možete li da verujete da je Amal želela da ovo izbacim? Nema šanse, čoveče".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: