Isplivali papiri: Melinda je podnela zahtev za razvod FOTO

Dokumenti o razvodu Bila i Melinde Gejts otkrili su ne samo da je razlog za razvod "nepovratno slomljen brak", nego i da nemaju predbračni ugovor, ali i da je Melinda predala papire.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

12:28

Isplivali papiri: Melinda je podnela zahtev za razvod FOTO
Foto: Profimedia/ANDREA RENAULT- BILL_MELINDA GATES

Pravni papiri do kojih je došao The Sun otkrivaju da je Melinda Gejts bila ta koja je podnela zahtev za razvod i rekli da su "stranke razdvojene".

Najstarija ćerka para Dženifer (25) prokomentarisala je razvod na Instagramu ubrzo nakon što su njeni roditelji izašli sa vešću u javnost.

"Kome će pripasti svi ti čipovani ljudi?": Društvene mreže reaguju na razvod Bila Gejtsa

"Još uvek učim kako da najbolje podržim svoja osećanja povodom ovoga, kao i sećanja članove porodice u ovom trenutku, i zahvalna sam što imam prostora za to", napisala je, pa dodala:
Zahtev za razvod Melinde Gejts, Foto: Profimedia
"Neću lično dalje komentarisati bilo šta oko razvoda, ali molim vas znajte da mi vaše lepe reči i podrška znače sve na svetu."

Dženifer je najstarije od troje dece para Gejts. Njen brat Rori ima 22, a sestra Fibi 19 godina.

Najskuplji razvod ikad: Šta tu sve ima da se podeli

Melinda je ranije priznala za "The Sunday Times" da je biti s Bilom često bilo "neverovatno teško", i to je izjavila kada su obeležili 25 godina braka.

"Kada je imao problema da donese odluku da li ćemo se venčati, bilo je jasno da se tu ne radi o meni, već je razmišljao da li može da nađe ravnotežu između posla i privatnog života", rekal je ona 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: