Ruski bloger žrtva sopstvenog eksperimenta: "Potpuno očišćenje", pa umro posle 40 dana

Ruski bloger Vitalij Vigranovski preminuo je nakon 40 dana gladovanja, piše ruski portal "NTV".

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

11:40

Default images

Vigranovski je na svom Jutjub kanalu najavio da će pokušati da izdrži 40 dana bez hrane. On je eksperiment započeo u martu u Moskvi, a posle deset dana se osećao loše i rekao da ga je nervirala "atmosfera grada".

Još uvek nije poznato kako je pio vodu, a na svom instagram nalogu je tvrdio da ju je unosio "potapanjem".

Zato je otišao u Abhaziju i nastavio sa gladovanjem.

Posle dvadeset dana, kako je rekao, osetio je "potpuno očišćenje". Istovremeno, on je istakao da je mnogo smršao i da više nema snage za bilo kakvu fizičku aktivnost.

Eksperiment je nastavio i posle 35. dana, uprkos činjenici da je "osećao da umire".

"I kako je prošlo? To je samo igra koju sam prihvatio. Vrlo je zanimljivo. Parazita više nema, nema žudnje za hranom. Telo je potpuno obnovljeno, svaka ćelija", rekao je Vigranovski.

Kasnije su njegovi poznanici pisali na društvenim mrežama da je bloger preminuo na samom kraju gladovanja, ali tačan uzrok smrti još uvek nije poznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: