Novosađanin je naljutio mnoge svojom objavom: "Zašto nikada ne bih živeo u Beogradu" VIDEO

Tik Toker iz Novog Sada, po imenu Boris, uzdrmao je društvene mreže, nakon što je izneo svoje mišljenje zbog čega nikada ne bi živeo u Beogradu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.04.2021.

14:15

Novosađanin je naljutio mnoge svojom objavom:
Foto: Shutterstock/hdesislava

"Grad je, znači, prevelik, ja sam iz Novog Sada, navikao sam da sam u centru za deset, maksimum 15 minuta, šta je to brate. Pod dva, opet kažem, iz Novog Sada sam, ima tako nekih ulica u Beogradu koje su ovakve, Banovo brdo je čitavo na uzbrdici", rekao je Boris, dok je za treći razlog pokazao sliku dvojice Jutjubera, Niksa Zizua i Marka Filipovića.

Ubrzo nakon što je objavio snimak na Tik Toku, video je završio i na drugim društvenim mrežama, te uvređeni Beograđani nisu ostali ravnodušni na reči momka iz Novog Sada.

"Ako bi da budeš u centru za 10 minuta, jednostavno, kupi stan u centru. Pod dva, ako ti je uzbrdica problem, nemaš kondicije dovoljno. Pod tri, glup lik, rekla bih", glasio je jedan od komentara, koji je podržao veliki broj "uvređenih" stanovnika Beograda.
@hboris

Sve najgore ##foryoupage ##srbija ##beograd ##novisad ##mrs ##fyp

♬ original sound - boiserie

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

338 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: