Opet su svi ljuti na Džastina Bibera FOTO

Pevač Džastin Biber na Instagramu se pohvalio novom frizurom - sada ima dredove, a iako je on zadovoljan ovim izborom, njegovi obožavatelji nisu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.04.2021.

11:48

Opet su svi ljuti na Džastina Bibera FOTO
Foto: DFree/Shutterstock

Naime, njegov novi imidž nije naišao na odobravanje fanova koji su ga optužili za kulturalnu aproprijaciju, odnosno prisvajanje i iskorišćavanje elemenata marginalizovanih kultura.
Foto: Profimedia
"Džastine, dušo, moraš da shvatiš da, kako bi podržao Afroamerikance i pokret protiv rasizma, moraš biti koherentan onome što zagovaraš. To znači da ne treba da prisvajaš kulturu, dredovi ne izgledaju dobro na tebi", napisala je jedna pratiteljka.

"Džastine, šta ti se dogodilo s kosom?", "Volimo te, ali što je ovo?!", "O ne, dredovi su se vratili", samo su neki od komentara. Ovo nije prvi put da Džastin ima ovakvu frizuru.

Naime, pevač se 2016. godine suočio sa žestokim kritikama zbog toga što je nosio dredove na dodeli muzičkih nagrada iHeartRadio.

Ubrzo nakon toga obrijao je kosu, ali nije komentarisao napade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: