Najbizarniji govor na Oskarima: "Imali su seks i evo me!" VIDEO

Bizaran govor Danijela Kaluje kada je dobio Oskara za najboljeg sporednog glumca sinoć nasmejao je sve, a potpuno zbunio njegovu majku, koja je bila u publici.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.04.2021.

10:25

Najbizarniji govor na Oskarima:
Foto: Profimedia/Pool

Zvezda je izašla na scenu u Los Anđelesu kako bi prihvatila statuetu za svoju ulogu u "Judas and the Black Messiah" i pritom je posebno zahvalio onima koji su ga doneli na svet.

Rekao je prisutnima da imaju mnogo posla kada je u pitanju ravnopravnost i pravednije društvo i osvrnuo se na rad Freda Hemptona, bivšeg predsedavajućeg stranke Crni panter, kog tumači u filmu.

Svi dobitnici Oskara: Mikelsen pobedio "Aidu", Entoni Hopkins opet najbolji "Ja ću nastaviti sa tim radom ... ali u utorak ujutro. Jer večeras izlazim!", rekao je glumac.

"Moramo da slavimo život, hodamo, dišemo, to je neverovatno", rekao je. "Mama je upoznala mog tatu, imali su seks! Imam tu sreću da sam živ, pa ću to proslaviti", rekao je Kaluja, a onda se kamera okrenula ka njegovoj porodici.

"O čemu on to govori?", kamera je uhvatila majku glumca, dok je sestra htela da potone u stolicu od blama.

Naravno da su ljudi na društvenim mrežama obožavali ovaj urnebesni trenutak, jer je zbunjena reakcija majke ovog oskarovca bila prezanimljiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: