- Vesti -

Sofiju Vergaru optužuju da se lažno vakcinisala

Poznata glumica Sofija Vergara je objavila da je primila vakcinu protiv kovida 19, ali njeni pratioci nisu bili oduševljeni snimkom koji je postavila.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/NINA PROMMER
Foto:EPA/NINA PROMMER

Kako je počela imunizacija širom sveta, poznate ličnosti su masovno odlučile da se vakcinišu i podrže borbu protiv globalne pandemije. Skeptična javnost je uvek postavljala pitanja, ali komentatori na profilu ove zvezde na Instagramu tvrde da se ona nije ni vakcinisala.

"Zašto on ne nosi masku ni rukavice?", "Zašto on tako drži iglu? Zar ne bi njegov palac trebalo da bude na vrhu kako bi istisnuo tečnost u ruku? Ne verujem ovome", "Nisi se vakcinisala i to se vidi na snimku. Video-snimak je lažan", "Loš Fotošop", samo su neki od komentara ispod snimka glumice.

Povodom ovih optužbi Vergara se nije oglašavala, ali je opis na njenoj objavi rekao sve.

"Učinila sam to za svoju porodicu, učinila sam to za svoje prijatelje koji to ne mogu da učine zbog medicinskih terapija koje primaju, učinila sam to kako bismo svi mogli da vratimo svoj život. Učinila sam to jer je za mene to ispravno! Za koga ti to radiš?", napsiala je glumica na objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu