Džon Travolta: "Svako mora da prođe kroz proces tugovanja"

Džon Travolte je, u intervjuu za Eskvajer Spejn, govorio o ličnom procesu tugovanja, usled tragičnog gubitka svoje žene Keli Preston.

Život

Izvor: Daily Mail

Četvrtak, 22.04.2021.

10:36

Džon Travolta:
Foto: Shutterstok/Everett Collection

Glumac Džon Travolta (67) izgubio je ženu Keli Preston (57) u julu prošle godine, nakon njene dvogodišnje borbe sa rakom dojke. U svom intervjuu, glumac ističe da je sam proces tugovanja veoma ličan i da svako ko je prošao kroz bilo kakvu tragediju mora da prođe kroz proces tugovanja, jer je to jedini način da se neko potpuno zaceli.

Travolta govori da je celokupni život proces napretka i životnog iskustva, što potvrđuje rečima:

"Najbolje što mogu da uradim sada je da stignem do onog dela života, koji mi dozvoljava da uživam u svim njegovim čarima. Taj deo se odnosi na doživljaj plesa, muzike, doživljaj ljudi i, generalno, životnog iskustva".

Zbog svih ovih dešavanja u porodici Travolta, glumac je izjavio:

"Uzeću neko vreme da budem sa svojom decom, koja su izgubila majku. Shodno tome, izvinjavam se unapred, ako ne budete čuli nikakve vesti o nama".

Podsetimo, gubitak njegove žene Keli nije prvi tragični momenat kroz koji je glumac morao da prođe. Naime, tragedija koja je početno uzdrmala njegov život bila je gubitak šesnaestogodišnjeg sina na odmoru na Bahamima. Izgleda da ovaj događaj nije bio kraj nesrećnim slučajevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: