Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi

Mark Hamil, legendarni Luk Skajvoker, trenutno snima komediju "The Machine" u Beogradu sa Bertom Krajšerom, a komičar je postavio zanimljivo pitanje svima koji ga prate na društvenim mrežama a odgovorio mu je i Džon Čalis, popularni Bojsi iz "Mućki".

Život

Izvor: B92, Headliner.com

Ponedeljak, 19.04.2021.

09:24

Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi
Foti:Shutterstock/Marco Tiberio

Hamil je pre nekoliko dana stigao u Beograd da bi se pripremio za snimanje.

Luk Skajvoker stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film u našoj zemlji

Podsetimo, zbog mera koje su trenutno na snazi, on je bio u svojoj hotelskoj sobi u karantinu, međutim to ga nije sprečilo da se oglasi na društvenim mrežama i pohvali lepotu Beograda.

Luk Skajvoker se javio iz Beograda FOTO Komičar Bert Krajšer je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a kako je naveo na Tviteru, razmišlja da u Srbiji da kupi automobil sa ovog područja.
"Okej – kupiću kola u Srbiji. Šta da uzmem – ladu ili juga?" – upitao se Krajšer na Tviteru.

Stigli su raznorazni predlozi, a jedan savet uputio je i Džon Čalis, koji je igrao Bojsija u "Mućkama", koji inače dobro poznaje prilike u Srbiji.

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz "Mućki"

"Zašto ne navratiš do salona Bojsi Autos u Beogradu. U dvorištu imam jedan pravi žuti trotočkaš", napisao je Bojsi, aludirajući na čuveni Reliant Rebel Supervan lll koji su vozili u "Mućkama" Del Boj i Rodni.

Naravno, Bojsi je poslao i vizit kartu.

Kako prenosi Headliner, radnja filma "The Machine" se bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: