- Vesti -

O čemu su pričala kraljevska braća? Eksperti čitali sa usana

Prinčevi Hari i Vilijam su nakon sahrane princa Filipa, njihovog dede, primećeni kako zajedno odlaze i razgovaraju, što je prvi put da ih javnost vidi zajedno nakon što je mlađi brat povukao iz kraljevskih dužnosti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/i-Images /Pool
Foto: Profimedia/i-Images /Pool

Sahrana vojvode od Edinburga i supruga kraljice Elizabete II, bila je povod za prvi susret prinčeva nakon više od godinu dana kada je princ Hari zajedno sa svojom suprugom Megan Markl napustio Veliku Britaniju. Odnosi dvojice braće prilično su zahladneli posle odluke da napuste kraljevske dužnosti, a onda i šokantnog intervjua koji su Hari i njegova supruga, Megan Markl dali Opri Vinfri u kome su optužili kraljevsku porodicu za nedostatak empatije i rasizam.

Kraljica je sedela sama: "Ovo je najtužniji prizor", "Srce mi se slama"

Kada su braća posle službe sklonili crne maske, čitači sa usana tvrde da je Hari rekao svom bratu da je sahrana bila "onakva kakvu je želeo", prenosi britanski San. Princ Vilijam mu je odgovorio: "Da, bila je sjajna, zar ne".

Hari je navodno kontaktirao svoju porodicu pre dolaska u Britaniju iz SAD, prvi put posle godinu dana, kako bi rešili nesuglasice pre sahrane princa Filipa. Njegova supruga Megan koja je u poodmakloj trudnoći, navodno je silno želela da prisustvuje sahrani ali joj lekari nisu dozvolili.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom ceremonije, Hari i Vilijam su hodali razdvojeni, sa rođakom Piterom Filipsom između sebe, a u kapeli su sedeli na suprotnim stranama, jedan nasuprot drugom. Posle službe, braća su na kratko prošetala zajedno i tada je, tvrde čitači sa usana, Vilijam rekao da je služba bila prelepa, a naročito muzika.

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms kaže da su braća našla utehu jedan u drugom posle emotivne službe i da su izgledali "opušteno" u "prirodnom trenutku jedinstva" dok su ćaskali posle sahrane.

Na Krfu pomen za princa Filipa: Poslednji pozdrav ostrva na kom se rodio

"Videli smo Harija kako baca pogled ka Vilijamu prvi put kada su izašli iz kapele i oprostili se sa domaćinima, ali kada su oni (Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton) krenuli, Hari ih je stigao i hodao i pričao sa njima. Posle nekoliko trenutaka prijateljskog časkanja, Kejt se povukla da porazgovara sa drugima, ostavivši braću nasamo u naizgled opuštenoj harmoniji", rekla je Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu